• image
  • image
  • image

Vintage look - Fede Italienske håndlavet sko i blødt kalveskind.

Sneakers4you ApS er etableret med det formål at tilbyde kvalitets sneakers til kvinder, som søger det unikke, og sætter pris på den gode kvalitet i kalveskind.

Det hele startede med en tur til Milano, et par iøjenfaldende gule sneakers..... og et tilfældigt møde med en italiensk skoleverandør, som producerer sneakers håndlavet .... Det var ikke bare endnu en sneakers! Men en sneakers, hvor der er tænkt i økologi, lækre bløde materialer, design og well-being for dine fødder. 

Mærket er L'ecologica - Italienske sko bløde og i god Kvalitet!

L'ecologica er italiensk og betyder: "den økologiske". Det er virkelige fede sneakers, som skiller sig ud fra de traditionelle brands. Sneakers er hotte og de her lækre sneakers fra Italien har et moderigtigt ydre og et indre, som tager hensyn til miljøet, og din fods velbefindende.

De fede L'ecologica sneakers, som er håndlavet produceres kun efter ordre, og ikke til lager. Det ser vi som en udfordring, men bestemt også som en fordel, da det er medvirkende til at gøre din sneakers unik.

Vores samarbejdspartner i Italien er en lille familiedrevet virksomhed, med mere en 60 års erfaring i skobranchen, som sætter pris på det gode håndværk, materialer og design.

Høj kvalitet og unikke produkter.

Med udgangspunkt i mærket L'ecologica vil sneakers4you Aps tilbyde produkter i et lækkert klassisk og moderigtigt design. Vi ser det, som et plus, at kunne tilbyde unikke produkter af høj kvalitet.

Intentionen er at tilbyde L'ecologica sneakers i webshoppen, her på siden, samt til et udvalg af sko, tøj &  livsstilsbutikker i Danmark, Sverige og Norge. For os betyder kombinationen af et samarbejde med forhandlere og salg via vores webshop sneakers4you.dk en gensidig fleksibilitet i forhold til service og levering.

Derudover vil vi tilbyde muligheden for såvel forhandler som privat eventshopping i Danmark.

Vi håber, at du vil blive lige så begejstret, for L'ecologica sneakers, som vi er.

På vegne af sneakers4you, Pia Vefling Jeppesen